OM MIG

Jag heter Elsa Maria och skriver här på bokbloggen Ladys library.Jag har alltid tyckt mycket om att läsa böcker,och läsning har varit ett stort intresse sedan jag lärde mig läsa.Jag tycker också mycket om att skriva.

Jag läser alla sorters böcker. Jag tycker främst om romaner, deckare och ungdomsböcker, och läser böcker både på svenska och på engelska.

Jag arbetar som förskollärare och jag och mina kollegor använder oss mycket av böcker i arbetet med barnen. På bloggen skriver jag ibland om barnböcker och om att läsa för barn. Detta finns samlat under kategorin barnböcker. Jag tycker väldigt mycket om mitt arbete.

Några andra stora intressen är virkning, löpning, matlagning, bakning och långpromenader. Ibland bloggar jag om saker jag virkar, kakor jag bakar och om maträtter. Detta finns att läsa under kategorin Elsa Maria.

Jag tycker också om att lyssna på musik och dansa. Några av de artister jag lyssnar på är Håkan Hellström, Kent, Lars Winnerbäck,  Ulf Lundell, Lady Gaga, Norlie & KKV, Queen och Abba.

Jag tycker om Ingemar Bergmans filmer, tv-serien Fawlty towers, filmerna om Martin Beck, Stefan & Krister, har skådespelerskan Audrey Hepburn som stilikon, och är lite halvbesatt av Steig Larssons Milleniumtriologi.

Bland det bästa jag vet är att krypa upp i en fåtölj med en bra bok och en kopp te eller kaffe.

Varmt välkoma att följa min blogg! Om ni har några frågor om mig eller om bloggen, lämna gärna en kommentar, så svarar jag här eller i din blogg. Jag tar även gärna emot tips på hur bloggen kan förbättras, då jag fortfarande är väldigt ny i bloggvärlden.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar